background

Disclaimer

Copyright en privacy

De informatie die u terugvindt op deze website mag vrij gebruikt worden voor privédoeleinden en mag u gratis verspreiden in familiekring.

Inhoud website

De Opvoedingslijn controleert vooraf alle informatie op deze website op juistheid. Indien deze informatie toch fouten bevat, dan kan de Opvoedingslijn hier niet voor worden aansprakelijk gesteld. Fouten op de website mogen steeds doorgegeven worden via opvoedingslijn@groeimee.be en de Opvoedingslijn zal die informatie zo spoedig mogelijk verbeteren, verwijderen of aanvullen. Deze website bevat ook links naar websites die niet door de Opvoedingslijn beheerd worden, maar door derden. De Opvoedingslijn controleert de informatie op deze websites niet en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze sites.

Privacybeleid

Persoonlijke gegevens die u via opvoedingslijn@groeimee.be doorstuurt, of telefonisch meedeelt, bijvoorbeeld door een vraag te stellen, worden niet in het adressenbestand van de Opvoedingslijn opgenomen noch bewaard.

Clickgedrag

Op de website van de Opvoedingslijn worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden. Het doel hiervan is om algemene demografische informatie te verzamelen.

Klachten

Voor eventuele klachten kan je terecht bij De Keerkring - meer informatie hier